Sammenligning af odds

Der er hver dag mange, som spiller på forskellige sportsgrene på de sider, der giver dem gode odds på det, og alle er på jagt efter de bedste odds, der findes. Det siger sig selv, for man spiller jo i bund og grund for at vinde så mange penge som muligt, vi er jo næsten alle på jagt efter den økonomiske uafhængighed, og så er der jo også forbundet med et godt adrenalinrush, når du holder øje med telefonen eller andet, om det, du har spillet på, er gået hjem, og du kan hæve lidt ekstra til at fornøje dig med i hverdagen.

Det giver sig selv, at de højeste odds er der, hvor du gerne vil spille, men markedet er oversvømmet af udbydere, og det kan være at finde rundt i dem alle, og du kommer hurtigt til at overse dem, som vil og kan give de bedste odds.

Det at blive en god spiller

Så de firmaer eller programmer, som fortæller dig, at de kan hjælpe dig med at finde de bedste odds, de er måske værd at kigge på, for der kan være store forskelle på de odds, som de forskellige udbydere tilbyder, og de ændrer sig hurtigt.

Der er desuden mange af udbyderne, som i deres kamp om dem, der spiller, giver rabatter eller bedre odds på udvalgte kampe, det kan være fx landskampe og i forskellige sportsgrene.

Bedst odds på bookmaker

Så hvis du virkelig vil have de bedste odds, så er det med at være online og opmærksom, og det er og så med at sikre sig, du er med på alle de forskellige sider, hvor du kan spille. Det er ikke noget, du kan være hele tiden, for der er meget andet, der trækker i hverdagen.

Men når tiden og lysten er der, så er der intet til hinder for, at du undersøger de mange udbydere og sider, så du altid placerer dit væddemål der, hvor du får mest for dit indskud. Du vil nemlig hurtigt finde ud af, at der er rigtig stor forskel på, hvad de forskellige odds er derude på de samme kampe eller sportsbegivenheder.

Sammenlign odds på vores Odds Sammenligning

Placer dine væddemål, hvor du får en bonus

Trofasthed belønnes, og det gælder bestemt også i denne verden. Du har sikkert set reklamer for de forskellige spilfirmaer, der findes derude, og her har du nok bidt mærke i, at alle nye spillere får en bonus.

Det er en gave, alle nye spillere tilbydes, og det er ofte et kontantbeløb eller en fordobling af dit eget indskud op til et vist beløb. Det skyldes selvfølgelig, at de rigtig gerne vil have dig som kunde, og at de gerne vil have, at du spiller på netop deres side.

Mit einem Bonus kann man dann Wetten abgeben, ohne eigenes echtes Geld verwenden zu müssen. Es kann sein dass der Bonus nur für bestimmte Quoten gilt, oder zumindest Mindest-Quoten. Diese liegen in der Regel bei 1.50 oder bei 1.60, was für die meisten Spieler kein Problem sein sollte. Hier und da verlangen Plattformen auch einen Bonus-Code, der aber sehr generös vergeben wird – es sollte nicht allzu schwierig sein, so einen Code von Plattform-Vergleichen zu bekommen. Letztlich ist der Code nur eine Formalie, der Anbieter will ja möglichst viele Kunden bekommen.

For mange er det også en god måde at komme i gang på, for det giver fra starten af mere at spille for. Men en sådan bonus varer ikke evigt, især ikke hvis der er et par væddemål der ikke går igennem.

Spille på forskellige sportsgrene

Det skal ikke på nogen måde stoppe dig i at spille på forskellige sportsgrene, for rigtig mange firmaer giver nemlig deres trofaste kunder løbende bonusser. En tak for, at du fortsat spiller lige der hos dem, og det kan åbne for helt nye muligheder.

Nogle steder kan du finde rigtig gode odds som tilbagevendende kunde, som du ikke finder andre steder. Det er en god mulighed for at få meget mere ud af et væddemål, end du kan andre steder, og så er det ikke så svært at vælge at spille lige på den side.

Andre giver en kontant bonus med jævne mellemrum. Det er beløb, der vil variere efter, hvor meget du har spillet for det sidste stykke tid, samt hvor mange væddemål du har haft kørende

Det ene er lige så godt som det andet

Reelt er det et spørgsmål om, hvilken spillestil, du har, og hvordan du kan lide at spille. Er du mest til enkelte væddemål med fantastiske odds til din fordel, så skal du selvfølgelig vælge en udbyder, der kan give dig lige dette. Kan du til gengæld lide at spille på alt fra fodbold til tennis og dart, så er de sider, der giver der løbende bonusser i form af flere penge, du kan spille for, det helt rigtige valg. Kan du lide begge muligheder, eller spiller du på flere forskellige sider, fordi du generelt gerne vil have de bedst mulige odds, så begynder det for mange at blive besværligt. At holde øje med mange sider på en gang, især mens en kamp er i gang, det er ikke en let sag, og det kan hurtigt blive meget tidskrævende.

Brug dem, der sammenligner odds for dig

Der er som nævnt ikke to udbydere, der giver de samme odds på en kamp eller en begivenhed. Men der er dem, der bruger tid på at sammenligne odds, så du hele tiden kan finde det sted, der giver de bedste af slagsen.

Det er noget, du nemt kan bruge, når der er noget, du gerne vil spille på, og spiller du forskellige steder, så er det også her du kan bruge dine eventuelle bonusser for at få endnu mere ud af dit spil, især hvis kampen går din vej hvad angår resultatet.

Det er en tjeneste, der har styr på samtlige danske spilsider, altså dem med dansk licens. Så kan du koncentrere dig om at nyde kampen på stadion eller følge med i en slutrunde derhjemme, mens du nemt kan sætte dit væddemål der, hvor kombinationen af de bedste odds og din bonus går hånd i hånd.

Mindre at holde øje med

Det gode her er, at du faktisk får mindre at holde øje med. Du kan følge med i kampen, løbende følge dine odds, og du kan vurdere, hvis de skifter undervejs, om der er endnu et sted, du gerne vil vædde.

Der er jo intet til hinder for, at du får gevinster mere end et sted, hvis der pludseligt kommer gode odds et andet sted, end der hvor du startede, og som kan sikre, at du vinder endnu mere. Det er nu en gang sjovest at vinde, og det bliver kun bedre, hvis du får så meget ud af det som muligt.