Nordicbet Bookmaker Bonus

Nordicbet Bookmaker Bonus

Nordicbet Bookmakerbonus

Nye kunder til Nordicbet får 100% op til 500 kroner i deres velkomst bonus på deres første indbetaling. Indsæt 500 kr og få 1000 kr i bonus.

  • 100% op til 500 kroner
  • Omsætte din bonus 6 gange på odds 2,00
  • Indbetaling på minimum 100 kr

Bonussen skal gennemspilles 6 gange til odds 2,00 eller højere, før en udbetaling kan gennemføres.
Tilmeld dig

Nordicbet bonus:
  • 1) Opret en Nordicbet konto.
  • 2) Foretag din første indbetaling (min. 100 kr.) og aktiver din bonus
  • 3) Få op til 500 kr. ekstra i bookmakerbonus.
  • Tilmeld dig Nordicbet

Bookmaker bonus Vilkår og betingelser

- Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage bonussen.
- Bookmakerbonus gælder kun nye spillere, som foretager deres første indbetaling
- Kunder har 60 dage til at gennemspille bonussen efter registrering.
- Den maksimale bonus per spiller eller konto er 500 kr.
- Bonussen skal gennemspilles 6 gange til odds 2,00 eller højere, før en udbetaling kan gennemføres.
- Når du modtager en bonus, bliver dine egne penge låst til bonussen, og de kan ikke udbetales, før gennemspilskravene er blevet indfriet, eller du aktivt vælger at annullere din bonus.
- Bemærk at du gennemspiller med egne penge først og herefter med bonuspenge.
- Indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) kvalificeres ikke til tilbuddet.
- Fuld regler gælder, og du vil finde disse på Nordicbet.com.

Til Nordicbet

Nordicbet Odds Bonus

Spiller du online odds så er det vigtigt, at du sørger for at huske at få din bonus udbetalt. Det er klart, at det kun er dig selv det går ud over hvis ikke du får det gjort. Dog er det en god ting da det vil gøre, at du får de penge, som er dine og som du har fortjent. Bruger du en service så som NordicBet er det vigtigt, at du opretter en konto.

Det er nemlig sådan, at opretter du ikke en konto så vil du ikke have mulighed for at få nogen bonus. Og da der ofte er tale om en god bonus på disse sites er det naturligvis ikke noget du vil gå glip af. At oprette en konto er meget nemt. Du bliver ikke bedt om informationer du ikke kan huske i hovedet. Det gør, at det bliver yderst nemt for dig og på få minutter har du en konto og kan gå i gang med at spille. Det er heller ikke noget, som man er interesseret i at vente på hvorfor en hurtig kontooprettelse er vigtig.

Spil NordicBet og kend kravene

Skal du spille på NordicBet så er det vigtigt, at du kender de krav, som der er til spillet. Der er nemlig visse krav til dig som spiller. Det er klart, da du trods alt får penge udbetalt fra den pågældende bookmaker. Uanset hvilken online bookmaker du finder skal du leve op til nogle krav. Det er vigtigt, at man sætter sig ind i disse krav inden man starter med at spille da man på den måde sætter sig selv i en bedre situation. Det første krav er, at det er den, som der opretter en konto som kan få udbetalt en bonus. Det vil sige, at hvis man opretter en konto for en ven, så kan ens ven ikke få udbetalt den bonus man optjener. Det er altid kun en selv, som kan få udbetalt den pågældende bonus.

Derfor er det altid en god ide at sørge for, at den som har tænkt sig at oddse og gøre brug af for eksempel NordicBet også er den, som rent faktisk opretter kontoen. Det er noget, som man skal have med i tankerne da det er meget vigtigt. Et andet krav er, at man ikke anvender visse betalingsmetoder. Er er to typer af betalingsmetoder, som man ikke kan bruge hvis man ønsker at få sin bonus udbetalt. Den ene af disse metoder er Neteller, som er et måde at betale på. Denne metode kan man ikke gøre brug af hvis man ønsker at få udbetalt sin bonus. En anden betalingsmetode er Skrill, som man heller ikke må gøre brug af. Det er dog vigtigt at sige her, at det kun er den første betaling det gælder. Det vil sige, at når først man har brugt en anden betalingsmetode den første gang bestemmer man selv hvordan man vil betale.

Kend til krav der stilles på NordicBet

Enhver spiller som opretter en konto på NordicBet skal leve op til nogle forskellige krav. Det kommer bag på de færreste da det er en tjeneste, som man kan ende med at få meget ud af. Og normalt er det sådan i disse tilfælde, at hvis der er tale om en tjeneste man får meget ud af så er der også forskellige krav. Det gælder blandt andet, at ens egne penge til bliver låst til ens bonus. Det vil sige, at hvis du modtager en given bonus du har opnået, så vil dine egne penge blive låst. Nærmere bestemt vil de blive låst til dine egne penge. Det betyder, at de på ingen måde kan udbetales før et særligt krav er opfyldt. Det er sådan, at det først er når de pågældende gennemspilskrav er indfriet. Desuden kan du også aktivt gå ind og annullere din bonus. Uanset hvilken af disse muligheder der sker så er det krav til hvordan du spiller.

Det vil sige, at det altid er dine egne penge, som du gennemspiller med først. Og først når du har gennemspillet med dine egne penge, så er det bonuspenge du spiller med. Når du sidder og oddser så er det ikke noget, som du vil lægge mærke til som sådan. Det er blot en mindre detalje, som er vigtig at vide. Finder man et særligt tilbud, så kan det bruges én gang. Det er klart, at man som spiller ikke kan bruge det samme tilbud igen og igen da det kunne skabe store problemer. Måden, hvorpå man udregner én person er ved hjælp af at se på om der er tale om en person eller konto, en familie, en husstand, en adresse eller en e-mailadresse. Et særligt tilbud kan kun bruges én gang uanset hvilken af førnævnte der er tale om.

Det er vigtigt, at man ikke bliver mistænkt for svindel når man oddser da man naturligvis er i god tro når man spiller. Noget man for eksempel kan gøre, som bliver opfattet som svindel er at spille på begge udfald af en begivenhed. Uanset om man gør det på forskellige betting-services, der ejes af samme paraplyfirma, så vil det være svindel. Det er dermed noget, som man aldrig bør gøre, hvis man ønsker at blive ved med at spille og oddse på for eksempel NordicBet.

Brug NordicBet bonus som fritidsspiller

Er man professionel er det ikke så sandsynligt, at man får meget ud af de bonustilbud man kan finde hos blandt andet NordicBet. Det er nemlig sådan, at de bonustilbud, der bliver lavet her er beregnet til fritidsspillere. Det vil sige, at det altid kun er folk, som spiller i deres fritid, som får tilbudt de pågældende bonustilbud.

Det er ikke lovligt, at man som kunde samarbejder med andre kunder da det meget hurtigt vil blive set på som snyd. En af de ting, som naturligvis ikke er lovligt er, hvis man deltager i matched betting. Det, som det betyder er, at man placerer to væddemål. Det ene væddemål vil man placere for et særligt udfald og det andet væddemål vil man placere mod det pågældende udfald. Det er ikke lovligt, hvorfor man ikke bør gøre dette.

Til Nordicbet