Bwin Bookmaker Bonus

Bwin Bookmaker Bonus

Bwin Bookmakerbonus

Nye kunder til Bwin får 100% op til 1000 kroner i bookmakerbonus på deres første indbetaling. Hvis du indbetaler 1000 kroner har du 2000 kroner til at spille for.

  • 100% op til 1000 kroner
  • Omsætte din bonusbeløbet 10 gange på odds 1,70 eller derover
  • Indbetaling på minimum 100 kr

Du skal omsætte din bonus 10 gange på odds 1,70 eller højere, før at du kan udbetale eller bruge dine midler på andre produkter end Odds.
Tilmeld dig

Bwin bonus:
  • 1) Opret en ny konto ved bwin.dk
  • 2) Lav en indbetaling på minimum 100 kr.
  • 3) Få din 100% bonus op til 1000 kr i oddsbonus.
  • Tilmeld dig Bwin

Bookmaker bonus Vilkår og betingelser

- Spillere skal: være fyldt 18 år og være ny real money spiller på www.bwin.dk og være bosat i Danmark.
- Kunder har 60 dage til at aktivere bonussen efter registrering.
- Indbetalingen skal være på mindst 100 DKK. - Den maksimale bonus der kan modtages er på 1000 kr fra en 1000 kr indbetaling.
- Omsætte din bonusbeløbet 10 gange på odds 1,70 eller derover
- Eksempel: Hvis du indbetaler 1.000 DKK, får du en 1.000 DKK bonus. Du skal satse 10.000 DKK på minimumodds 1.70, før bonussen, indbetalingen og gevinster kan udbetales.
- Kunder som indbetaler med PayPal, Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke til denne registreringsbonus.
- Fuld regler gælder, og du vil finde disse på Bwin.dk.

Til Bwin

Bwin Odds Bonus - Gør dette:

At oddse er noget, som kan være rigtig sjovt, hvis man i forvejen er vild med sport. For er man vild med sport vil man helt automatisk have en mening om hvem der vinder og hvem der taber en kamp. Det at gå ind på for eksempel Bwin er dog ikke det samme som, at man går ind og oddser på dem man holder med. Dette kan virke lidt forvirrende, men ikke desto mindre er det sådan det hænger sammen.

For skal man ind og bette er det vigtigt, at man gør det på nogen, som man mener har en chance for at vinde. Og her er det naturligvis ikke sikkert, at det er dem man selv holder med, som man reelt tror mest på. Går man ind og better for første gang kan man ofte finde en bonus. Blandt andet kan man finde en Bwin oddsbonus, som gør det endnu sjovere at oddse end det plejer.

Regler for spil på Bwin bonus

Ligesom alt andet her i livet er der naturligvis nogle forskellige regler, som man skal være opmærksom på når man går i gang med at oddse. Går man ind på en side så som Bwin, så vil man opleve, at der er forskellige ting, som man lige skal vide når man går i gang. Der er for det første den regel når man better, at man skal oddse med et vist beløb. Det siger sig selv, at man ikke kan komme og spille for et par kroner da det ikke ville give nogen mening at spille for så lidt. Derimod skal man spille på mindst 100 kr. Er det første gang man spiller og er man lidt usikker på det hele er det altså ikke meget man behøver at slippe. De fleste har 100 kr. De godt kan slippe for det første spil.

Når det kommer til stykket er det dog de færreste, som ender med kun at spille på 100 kr. For de fleste synes, at når de nu alligevel er inde og spille så kan de lige så godt spille lidt mere. Man kan spille for helt op til 1000 kr. Hvis man ønsker, at ens bonus skal aktiveres. Og spiller man første gang er det klart, at man er interesseret i, at ens bonus den aktiveres. Det er nemlig en af de gode ting der er ved at oddse for første gang. Det er dog vigtigt, at man spiller for mere end 100 kr. Før den bliver aktiveret. Kommer man dermed og spiller blot 50 kr., vil man ikke få noget ud af den bonus, som man ellers havde opnået. Det er meget lavt kun at være tvunget til at spille for 100 kr og det er noget, som de fleste kan overskue.

Krav til dig når du spiller på Bwin

Skal du spille på Bwin kan du selv som spiller sætte krav til udbyderen. Du kan sætte disse krav indirekte ved at vælge et andet sted, hvor du kan oddse hvis ikke du er tilfreds. Du vil dog opleve, at alt det, som de kan tilbyde dig på denne side er så godt, at der ikke er nogen grund til at finde et andet sted. På samme måde, som du kan sætte krav til Bwin når du oddser så er der også visse krav, som du, som spiller, skal overholde. Den første ting, som du skal overholde er, at den bonus, som du får udbetalt skal være gennemspillet et vist antal gange. Mere specifikt skal denne bonus være gennemspillet mere end 10 gange. Og desuden er det vigtigt, at den bliver gennemspillet til odds, som minimum ligger på 1,7.

Søger du andre steder efter online bookmakere er det meget sjældent, at du finder nogle så fair krav til spillerne. Det er derfor en god side at gå ind på hvis du ønsker at det skal være fair når du spiller og oddser.  Du har god tid til at gennemspille din bonus så det skal du nok nå. Du har nemlig intet mindre end 60 dage til at gennemspille den og det er noget, som de fleste kan overskue. Når der er gået disse 60 dage, så kan du hæve din bonus fra Bwin og få pengene direkte ind på kontoen. Derudover kan du også hæve de penge, som du har vundet undervejs. Og undervejs i den gennemspilning, der varer 60 dage er der stor sandsynlighed for, at du har vundet noget. Du kan dermed ende med at hæve mange penge da det både er gennemspilningen og det du har vundet.

Bwin kan også tilbyde cash out funktion:

Har du blot den mindste erfaring vedrørende Bwin så vil du vide, at der er en app du kan bruge til formålet. De fleste mennesker bruger meget mere tid på deres telefon end deres computer og derfor er det også klart, at det er en bedre ide at gøre det muligt for folk at bruge telefonen til at oddse. Det har man gjort fra Bwins side og der er mange spændende og potentielt lukrative funktioner, du kan finde via denne app. En af de funktioner du kan finde er cash out, som er en helt ny funktion, der kan bruges i forbindelse med sportsspil.

Få udbetalt spil på alle tidspunkter:

Det, som denne smarte funktion kan er, at du kan få udbetalt spil på alle tidspunkter. Hvor man normalt kun kan få udbetalt det man har vundet på særlige funktioner, så er situationen en helt anden når det kommer til cash out. For med denne funktion, så kan du på hvilket som helst tidspunkt få udbetalt dit spil. Normalt skal man vente til kampen er forbi eller et særligt event er startet. Med cash out kan du få pengene udbetalt lige når du vil. Selv hvis en kamp ikke er afsluttet har du mulighed for at få udbetalt pengene. På den måde har du mulighed for at optimere dine spil. Og er man en sand spiller så er det altid det man er ude efter. Så med cash out fra Bwin tager du selv kontrollen over dine spil samtidig med, at de optimeres drastisk.

Til Bwin