Betsafe Bookmaker Bonus

Betsafe Bookmaker Bonus

Betsafe Bookmakerbonus

Nye kunder til Betsafe får 100% op til 1000 kroner i deres velkomst bonus på deres første indbetaling. Hvis du indbetaler 1000 kroner har du 2000 kroner til at spille for.

  • 100% op til 1000 kroner
  • Omsætte din indbetaling + bonusbeløbet 4 gange på odds 1,50
  • Indbetaling på minimum 100 kr

Du skal omsætte din indbetaling + bonusbeløbet 4 gange på odds 1,50 eller højere, før at du kan udbetale eller bruge dine midler på andre produkter end Odds
Tilmeld dig

Betsafe bonus:
  • 1) Registrer en Betsafe konto..
  • 2) Foretag din første indbetaling (min. 100 kr.)
  • 3) Få op til 1000 kr. ekstra i bookmakerbonus.
  • Tilmeld dig Betsafe

Bookmaker bonus Vilkår og betingelser

- Bookmakerbonussen på 100% er kun tilgængelig for nye kunder fra Danmark, der åbner en Betsafe-konto og foretager en indbetaling.
- Kunder har 60 dage til at aktivere bonussen efter registrering.
- Den maksimale bonus der kan modtages er på 1000 kr fra en 1000 kr indbetaling.
- Indbetalingen og bonussen skal omsættes 4 gange på sport til odds 1,50 eller højere. Midler kan bruges på andre produkter eller udbetales, når omsætningskravet er blevet indfriet.
- Alle væddemål (med undtagelse af systemvæddemål) placeret på sport, inklusiv livevæddemål, tæller mod omsætningskravet, så længe oddsene er 1,50 eller højere.
- Den del af din indbetaling, som du reserverer til bonussen, bliver låst til bonusbeløbet.
- Indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) kvalificeres ikke til tilbuddet.
- Fuld regler gælder, og du vil finde disse på Betsafe.com.

Til Betsafe

Betsafe Odds Bonus - Gør dette:

Hvis man er til betting, så er der ingen tvivl om, at man burde komme ud og prøve nogle forskellige ting. Der er nemlig rigtig mange forskellige ting i den verden, som man måske ikke har prøvet. Hvis man ikke før har prøvet det, så er det nemlig på tide, at man bliver en del af det. Der skal nemlig ikke særlig meget til, hvis man gerne vil blive en del af det fællesskab, hvor man går ud og satser sine penge på forskellige ting og kampe, hvor man så kan ende med at vinde en hel del penge tilbage. Det kræver selvfølgelig bare først og fremmest, at man deltager. Det kan egentlig godt være lidt svært til at starte med, men efterhånden kan det godt komme til en.

Hvis man ikke er helt så begejstret for tanken om at skulle til at begynde på sådan noget, så er der nogen én bestemt ting, der helt klart ville kunne få en overbevist om, at det er en god idé. Det er nemlig en Betsafe oddsbonus. Så kan man allerede få rigtig meget ud af sit spil, selv hvis man lige er startet. Det er selvfølgelig noget, som man går og drømmer lidt om, når man skal til at starte på sådanne ting. Så hvis man har muligheden for at benytte sig af en helt bestemt bonus, så man får flere penge til ens egen fordel, så er det en meget stor chance, som man på ingen måder skal risikere at miste.

Krav til gennemspilning på Betsafe bonus

Sådan en bonus er selvfølgelig noget, som man godt kan glæde sig over i meget lang tid, hvis man flittigt benytter sig af disse forskellige sider, hvor man har muligheden for at bruge dem. Det er dog også meget vigtigt, at man lige husker på, at der i langt de fleste tilfælde er bestemte krav til gennemspilning. Det er nemlig helt ikke noget, som man skal ende med at overse. Man kan nemlig meget hurtigt godt komme til at tænke, at det er da fedt med en lækker bonus. Så har man lige muligheden for at tjene nogle penge, som man så hurtigt kan få udbetalt bagefter. Det er dog ikke helt sådan det hænger sammen, da folk så meget let ville kunne udnytte de forskellige bonusser.

Det er bare der, hvor langt de fleste ikke lige lægger mærke til kravet om gennemspilning. Der vil nemlig stort set altid være et gennemspilningskrav eller omsætningskrav, som man også kan kalde det for. Det fungerer egentlig som sidernes sikkerhedsnet for, at man ikke bare udnytter deres bonuskoder. Det betyder nemlig, at hvis man har et gennemspilningskrav på 40 gange, så skal man spille sin bonus igennem hele 40 gange. Så hvis man har en meget lille bonus på måske 10 kroner, så skal man i alt have spillet for 400 kroner. Hvis man ikke er i stand til at opfylde disse krav, så har man heller ikke muligheden for at få udbetalt det overskud, som man har fået fra den bestemte bonus.

Krav og betingelser Betsafe Odds bonus

Med enhver bonus, der bliver givet ud, så er der selvfølgelig også et helt bestemt sæt regler, som man skal rette sig efter. Der er selvfølgelig ikke en side på denne jord, der frivilligt ville give penge ud til enhver, der bare kort besøgte deres side. Det skal fungere som en fordel for dem, der rent faktisk ønsker at blive en del af det fællesskab, hvor man better på forskellige ting. Hvis der ikke som sådan var nogle krav, så kunne disse bonusser i høj grad blive udnyttet. Derfor er der blevet stillet nogle simple krav, der skal sørge for, at det hele fungerer som det skal og folk får noget ud af det, hvis de virkelig går op i den slags spil.

Først og fremmest er der en af de mest simple krav. I stort set alle scenarier hvor man har muligheden for at få en bonus på en bestemt procentdel eller et bestemt beløb, så kræver det stort set altid, at man selv indbetaler et bestemt beløb. Så har man også den bedste mulighed for at få en bestemt procentdel givet af det beløb, som man indbetaler. Dog er er der selvfølgelig også en begrænsning for, hvor mange penge man kan få i bonus. Der kan være få steder, hvor man får en ganske lille beløb givet, hvor man ikke selv skal indbetale noget. Der vil der selvfølgelig også være andre krav, der er med til at modvirke, at ikke bare udnytter det.

Generel info om Betsafe:

Når man går ind og ser helt generelt på den side, hvor man har muligheden for at benytte sig af disse bonuskoder, så er der en del forskellige ting, som man umiddelbart lægger mærke til. Der er nemlig først og fremmest en helt masse forskellige muligheder, som man kan vælge imellem, når man skal finde ud af, hvad man egentlig gerne vil spille. Man har nemlig muligheden for at benytte sig af odds, live betting og flere former for kasino. Hvis man gerne vil spille en af disse former for spil, så er der også mulighed for at få forskellige bonusser, når man melder sig til. Så hvis man har brug for noget at lave, så kan man helt klart bare besøge denne side, da der er nok at gå i gang med.

Betsafe virksomheden:

Hvis man ser på selveste virksomheden, så er de alligevel en af de sider, der er førende, når man vælger at se på spilleindustrien på nettet. Det er så ikke kun førende i Danmark, men det er førende i hele verden. Det betyder netop, at de har en hel del kunder rundt omkring i hele verdenen. Så da de blev lanceret i januar i 2006, så har de ellers bare formået at tage hele verden med storm. Det har bygget deres virksomhed meget succesfuldt op og er derfor også endt som en af de først og fremmeste mest populære firmaer, men derudover er de også en af de mest troværdige. Så hvis man gerne vil benytte sig af et firma, der virkelig ved, hvordan man skal begå sig med kunderne, så kan man med en meget klar fordel vælge at benytte sig af Betsafe. De har uden tvivl styr på, hvad de har gang i.

Til Betsafe