Betfair Bookmaker Bonus

Betfair Bookmaker Bonus

Betfair Bookmakerbonus

Nye kunder til Betfair får 1000 kroner i gratis spill. Bruk bonuskoden ZBBJ01 ved Tilmelding. Placér 5 bets af 100kr eller mere og få ét 200kr. gratis spil.

  • 1000 kroner i gratis spill
  • Placér 5 bets af 100 kr eller mere og få ét 200kr gratis spil
  • Bonuskode ZBBJ01

Når dine 5 kvalificerende spil er afgjort, vil du modtage et gratis spil til 200 kroner. Processen kan gentages op til 5 gange. Den maksimale bonus er 1.000 kroner (5 gratis spil a 200 kroner).
Tilmeld dig

Betfair bonus:
  • 1) Opret en ny Betfairkonto med kampanjekoden ZBBJ01.
  • 2) Placér 5 bets af 100kr eller mere og få ét 200kr. gratis spil. Du kan gøre dette 5 gange.
  • 3) Modtage gratis spil til en samlet værdi af 1000kr.
  • Tilmeld dig Betfair

Bookmaker bonus Vilkår og betingelser

- Kun nye kunder. Tilgængelig for indbyggere i Danmark ved brug af kampagnekoden ZBBJ01.
- Placer 5 singlespil til 100 kroner (eller mere) på Sportsbook på minimum odds (1,50) per spil. Spil placeret på samme valg eller marked kvalificerer ikke til denne kampagne.
- Når dine 5 kvalificerende spil er afgjort, vil du modtage et gratis spil til 200 kroner. Processen kan gentages op til 5 gange. Den maksimale bonus er 1.000 kroner (5 gratis spil a 200 kroner).
- Gratis spil bliver tildelt inden for 24 timer efter, at du har opfyldt kvalifikationskravene.
- Gratis spil er gyldige i 30 dage.
- Du kan satse mere end 100 kroner, men det vil kun tælle som ét kvalificerende spil.
- Cash Out og annullerede spil kvalificerer ikke.
- Kun ét spil pr. begivenhed er kvalificerende.
- Indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) kvalificeres ikke til tilbuddet.
- Fuld regler gælder, og du vil finde disse på Betfair.com.

Til Betfair

Betfair Bonus

Hvis man har en interesse for sport, vil de fleste finde det spændende og sjovt at oddse. Der findes efterhånden en del sider, hvor man kan få lov at spille på, hvem der vinder kampen, og hvor mange mål hvert hold desuden vil komme til at score. Et eksempel på en sådan side er Betfair, som har en del succes i Danmark.

Når man vælger at melde sig til siden Betfair, kan man modtage en Betfair oddsbonus i form af en slag velkomstbonus, der hjælper en med at komme ordentligt i gang med at spille. Dette kan være rart, når man skal til at lære siden at kende, og hvis man derudover aldrig rigtig har oddset før, kan det også være en god mulighed for at blive klogere på dette koncept. Hvordan en sådan velkomstbonus ser ud, varierer meget fra spilleside til spilleside.

Betfair Odds Bonus - Gør dette:

På Betfair vil en velkomstbonus fungere som følger. Først vil man tilmelde sig siden. Når man opretter den nye konto, er det vigtig, at man bruger en givet kode, som eksempelvis ZBBJ01. Når dette er gjort, har man muligheden for at indfri sin bonus. Måden, hvorpå man gør dette, er ved at placere 5 bets, der alle skal være minimum 100kr. Når man har gjort dette, vil man modtage et gratis spil på 200kr. Dog kan man gentage dette 5 gange, og på den måde vil man altså ende med at modtage gratis spil for op til 1000kr. For at dine bets er gældende, skal de være på minimum 1,5 pr spil. I modsætning til mange andre typer af velkomstbonusser, modtager man ikke en procentvis bonus, men man modtager derimod gratis spil, derfor har din første indbetaling altså heller ikke indflydelse på størrelsen af din bonus.

Krav til gennemspilning på Betfair bonus

Som det allerede er nævnt, varierer en Betfair oddsbonus fra mange andre velkomstbonusser, da man ikke modtager denne procentdel af ens indbetaling. I denne type tilfælde vil man ofte opleve, at der er et krav om gennemspilning, hvis man ønsker at få sine gevinster udbetalt. Det betyder altså, at der er nogle krav til, hvor meget man skal spille, før ens bonus bliver valideret. Dette kan eksempelvis være 6 gange prisen på ens bonus. Da systemet hos Betfair er anderledes, fungerer det altså ikke på samme måde. Dog er konceptet fortsat det samme, da du selv er nødt til at ligge nogle penge for at sikre dig din bonus. I dette tilfælde skal man lave 5 bets på minimum 100 kr. Dog vil et bet på over 100 kr fortsat kun tælle som et kvalificeret spil

Derudover har de også det tilfældes, at denne type bonusser selvfølgelig kun udloves til nye medlemmer, og er derfor noget, der følger med, når man opretter en ny konto. Samtidig er der også en tidsbegrænsning. Mange steder skal gennemspilningen foregå indenfor 60 dage. Med en Betfair oddsbonus er de gratis spil kun tilgængelige i 30 dage, herefter vil muligheden være udløbet. Når man har berettiget sig til et gratis spil, kan man regne med at inden for 24 timer.

Krav og betingelser Betfair Odds bonus

Udover, at man selvfølgelig skal lave disse 5 bets på minimum 100 kr. for at være berettiget til sit 200 kr. gratis spil, vil der også være andre krav og betingelser, som man skal leve op til. Først og fremmest kan man kun modtage bonussen, hvis man er bosat i Danmark og selvfølgelig er over 18 år. Derudover er der altså kun en bonus pr. husstand, og hvis Betfair opdager, at man har en dobbeltkonto, har Betfair retten til at tilbageholde bonussen samt de gevinster, som man har vundet med denne. Man kan selvfølgelig kun modtage sin velkomstbonus, hvis man opretter en ny profil, og det betyder, at allerede eksisterende brugere ikke kan få fingrene i denne bonus. Samtidig har Betfair retten til altid ophøre med kampagnen, og man derfor ikke regne med, at muligheden for denne velkomstbonus også er der i morgen

Hvis man på Betfair skal gøre sig en forestilling om at modtage denne velkomstbonus, er der også krav til, hvilken type betaling, man gør brug af. Det er kun betalingsmetoderne paypal og almindeligt kort, som kvalificerer en til at få udløst bonussen. Det betyder altså, at hvis man bruger betalingsmetoder såsom neteller eller moneybooker, vil man ikke kunne modtage bonussen, selvom man gør brug af koden. Derudodver er der en lang række spil, som ikke gælder i kampagnen. Dette er eksempelvis multispil samt singlespil i multispil. Spil der er annullerede eller går for at være Cash Out gælder heller ikke.

Generel info om Betfair:

Betfair er en side, hvor man kan få lov til bettet på en lang række sportsgrene. Det at oddse og lavet bets bliver fortsat kun mere og mere populært, og der findes derfor også mange forskellige sider, der efterhånden er udbydere af dette. Betfair er en af disse, og har et enormt udvalg af forskellige sportsgrene, som man kan spille på. At have en side, hvor udvalget af kampe såvel som sportsgrene er stort, kan være en kæmpe fordel, da man på den måde kan skabe et overblik over de forskellige væddemål, som man har gang i. Eksempler på nogle af de sportsgrene, som man kan finde på Betfair, er golf, tennis, baseball og selvfølgelig fodbold.

Masser af muligheder på Betfair

Dog er det ikke kun betting man finder på Betfair. Som så mange andre sider, har også Betfair udvidet, og man kan derfor også spille både pokker og andre casinospil. Dog er der ingen tvivl om, at spidskompetencen er odds, og det er også dette, som Betfair er kendt for. Dog er det ikke kun forskellige sportsgrene, man kan finde på Betfair. Der findes også flere forskellige måder, man kan spille på. Dette er eksempelvis livespil, hvor man spiller, mens kampen er i gang. Hertil kan man også spille cashout, hvor man kan afslutte sit spil, mens kampen fortsat er i gang, hvis man frygter at tabe kampen. Dette kan bruges på forskellige sportsgrene såvel som forskellige single og multiplayer spil. Der altså masser af muligheder på Betfair, og man kan derfor være sikker på at finde noget, som man synes er interessant.

Til Betfair